sâmbătă, 25 aprilie 2015

Refuzul constatarii, ultima tehnica a politiei

Iata o inregistrare din data de 30 ianuarie 2015, ora 13.39 facuta dupa ce am telefonat la sectia 26 politie si 112 pentru incalcarea legii 61 pentru muzica tiganeasca la maximum care se auzea in casa mea chiar si cu geamurile inchise.
Politistii de la sectia 26 politie nu au constatat nici un zgomot, chemati de 2 ori. Nici prima data, nici a doua oara, punand in derizoriu apelul meu de a aplica legea.
Nu este prima data cand dumnealor REFUZA SA CONSTATE, refuza sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu.
Am apelat telefonic a doua zi pe seful lor, dl. comisar Radu Dorin si i-am spus ce fac oamenii dumnealui. A fost foarte "amabil" si a cercetat situatia revenind la mine cu raspunsul ca politistii nu au intervenit, REFUZAND SA CONSTATE (nota mea), pentru ca era inmormantarea unui rom si ca trebuie sa respectam aceste traditii ale lor.
Ma intreb, daca in fiecare zi ar muri cate un om (nu conteaza etnia) si obiceiul ar fi sa pui megafoane si muzica de sa se auda in orasul vecin, cum am mai trai?

Iata aici dovada ca la ora la care am apelat la politie era un zgomot infernal si dumnealor au refuzat sa intervina.


Refuzul constatarii e o tehnica des folosita la sectia 26 politie. Chiar si in cazul zgomotelor produse pe terenul de sport Sud Arena, aflat la mica distanta de locuintele a 1500 de oameni. Dumnealor, politistii de la sectia 26 se fac ca nu se aud absolut nimic. Atat noaptea se joaca fotbal si se tipa pe acel teren, pana la 3-4 dimineata cat si in timpul zilei, se arunca petarde, galeriile tipa, folosesc vuvuzele.
Asa cum se vede din petitia locatarilor din Confort Park de mai jos, si in acest caz, sectia 26 politie a excelat mereu  in a refuza constatarea. Cate apeluri la 112 au fost, noaptea in special, pentru deranjarea linistii si cate amenzi au dat dumnealor? Zero amenzi, zero constatari? Nu au constatat? Iata, aceeasi tehnica.
Poate si semnatarii petitiei de mai jos viseaza ca aud tipete si larma de pe acel teren de sport transformat abuziv in stadion?

Iata petitia locatarilor din Sos. Vitan Barzesti nr. 7D si cititi la comentarii ce face politia, nici nu se mai da jos din masina pentru ca oricum nu aude nimic si stau la cafele pe terasa terenului.

http://www.petitieonline.net/petitie/retragerea_autorizatiei_de_functionare_a_terenului_de_fotbal_sud_arena-p28220144.html


Pe langa acestea, cand au fost solicitati sa constate ca un caine periculos rotweiller este la 2 metri de masina politiei stationata in Confort Park, cainele fiind liber si fara botnita sau lesa, politistii de la sectia 26 au refuzat din nou constatarea!!! Nu s-au deranjat sa iasa din cladirea unde erau sau macar pe fereastra sa se fi uitat sa constate.
O tehnica de lucru, refuzul constatarii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.